پیش فاکتور دریافت فایل
پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی
9800
5,000 تومان
.zip
578 کیلوبایت
توضیحات:

پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایي


فرمت فایل : ppt

قابل ویرایش

تعداد اسلایدها :  35  اسلاید


فهرست مطالب:

بيماري هاي ناشي از غذا

مشكلات ناشی از ایمنی مواد غذایی

بهداشت مواد غذايي

موارد قابل توجه در نمونه طبق استاندارد

شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی

تقلب در مواد غذايي

تقلب در فرآورده های گوشتي

تقلب در فرآورده های غلات

تقلب در ادويه ها

تقلب در آبليمو

تقلب در شير و فرآورده های آن

تقلب در عسل


بخشی از اسلایدها :

مقدمه

غذا يكي از ضروريات ادامه حيات انسان است.

غذا: ماده جامد يا مايعي كه بعد از خوردن و هضم شدن، از طريق روده ها جذب و براي نگهداري نسوج و بافتها، ترميم بافتهاي از بين رفته، رشد و نمو، توليد مثل سلولي، تنظيم فعل و انفعالات حياتي، ايجاد حرارت و انرژي و بالاخره تشكيل مواد ذخيره اي در بدن مصرف مي شود.

غذا در صورتي می ‌تواند براي انسان مفيد و نيازش را برطرف كند كه عاري از هرگونه آلودگي باشد در غير اين صورت باعث بروز انواع مسموميت ها و عفونتهاي غذايي و در نتيجه بيماري مصرف كننده شده و از جنبه هاي مختلف ضررهاي جبران ناپذيري به فرد و جامعه تحميل می ‌کند.

از طرفي با افزايش روز افزون جمعيت، توليد و تهيه مواد غذايي كافي يكي از مسائل پيچيده و بسيار مشكل به‌ ویژه در ممالك جهان سوم می‌ باشد و با وجود اين مشكل مسائلي مانند عدم رعايت موازين بهداشتي در مراحل مختلف توليد و تهيه و مصرف مزيد بر علت شده و سبب كاهش هرچه بيشتر مواد غذايي قابل استفاده براي انسان می‌ گردد.

مشكلات ناشی از ایمنی مواد غذایی:

سموم طبیعی:

مایكوتوكسینها

بیوتوكسینهای دریایی

گلوكوزیدهای سیانوژنیك

توكسینهای موجود در قارچهای سمی مانند آفلاتوكسینها و اكراتوكسین A

به میزان قابل اندازه گیری در غذاهای اصلی موجود بوده و مشكلات سلامتی ناشی از در معرض قرار گیری طولانی مدت با این قبیل سموم به ندرت گزارش شده است.


1403/8/21 - مارکت فایل